Agencija za javno-privatno partnerstvo (Agencija za javno-privatno partnerstvo, 2009)
Web-stranice središnjeg nacionalnog tijela zaduženog za provedbu Zakona o javno-privatnom partnerstvu u Republici Hrvatskoj.