Marco Capilet Sac. Caes. Mai (1640)
U pravokutni okvir s piramidalnim ugaonim ukrasima upisan je oval s portretom muškarca srednjih godina, u desnom četvrt profilu. Odjeven je u odijelo s visokim ovratnikom, zakopčano raskošnim gumbima. Lice je prekriveno tamnom, gustom kovrčavom kosom, brkovima i bradom.