Western Proboj = Whip Wilson zvani "Bič" (Kinematografi Zagreb, 1966)
Na žutoj podlozi kompozicija slova iz naslova, položenog pravokutnika unutar kojeg se nalaze multiplicirani prikaz kauboja u žuto roza kontrastu koji djelomično prelazi granice pravokutnika.