Tragovi se ukrštavaju (Kinematografi Zagreb, 1966)
Na svijetlo zelenoj podlozi plošno oblikovan lik kauboja s pištoljem u ruci u ljubičasto-zelenom kontrastu. Položen pravokutnik širokih linija obruba centralno smješten unutar kompozicije