Sustav upravljanja rizicima u projektima javne stanogradnje - Divjak, Blaženka (Array, 2009)
Sažetak: Definira se sustav uspješnog upravljanja rizicima projekata, posebice projekata javne stanogradnje.Opisani su elementi i struktura sustava, čija je svrha smanjiti vjerojatnost pojave rizičnih događaja i kontrolirati njihove posljedice na ostvarenje ciljeva projekta. Predložen je model sustava upravljanja rizicima kod javnih građevinskih projekata čijom e se primjenom, kroz sve faze trajanje projekta, povećati vjerojatnost uspješne realizacije javnog građevinskog projekta