Zavod za telemedicinu - Zavod za telemedicinu (Zagreb) (Zagreb : Zavod za telemedicinu, 2009)
Web-stranice ustanove koja organizira telemedicinski sustav.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana 1.7.2010., zadnji opis prema verziji dana: 2.4.2019.).
Keywords: Zavod za telemedicinu (Zagreb); Telemedicina -- Hrvatska