Izgovor glasa o u dubrovačkome govoru - Ligorio, Orsat (Array, 2009)
Sažetak: Članak se bavi različitim izgovorom glasa o u Dubrovniku. Osobita je pozornost poklonjena razlikovanju zatvorenog stražnjeg zaobljenog dugog i poluotvorenog stražnjeg zaobljenog dugog samoglasnika jer se u literaturi malo tko osvrnuo na tu pojavu