Most Bundek : prostorna čelična konstrukcija - Radić, Jure, inženjer građevinarstva (Array, 2009)
Sažetak: U radu se prikazuje projekt mosta Bundek u Zagrebu koji je izrađen na temelju natječajnog rada koji je dobio prvu nagradu. Prostorna čelična konstrukcija kakva je primijenjena za most Bundek novo je i originalno rješenje. U ovome radu opisane su osnovne tehničke karakteristike mosta i tijek stvaranja nosivog sustava kao arhitektonske vizije izgleda grada Zagreba. Pojašnjen je urbani dizajn budućeg mosta i poboljšanje prometne komunikacije između obala Save i postojećih mostova