Most kopno - otok Čiovo u Trogiru - Radić, Jure, inženjer građevinarstva (Array, 2009)
Na natječaju raspisanom od Hrvatskih cesta za oblikovanje novoga mosta kopno – otok Čiovo u Trogiru od šest pristiglih radova prvu je nagradu osvojio kontinuirani čelični most. Stari grad u Trogiru pod zaštitom je UNESCO-a, pa su uvjeti natječaja bili vrlo strogi. Most je trebao biti gotovo nevidljiv, sa što nižom niveletom i bez elemenata iznad kolnika. Raspon mosta iznad plovnog puta morao je biti projektiran kao pokretni most. Prikazan je idejni projekt prvonagrađenog rješenja