Ekonomska analiza pri odabiru optimalnog sustava odvodnjet - Vouk, Dražen (Array, 2009)
Sažetak: Opisana je nova metodologija provođenja sustavne ekonomske analize pri odabiru optimalnih sustava odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda. Pojedini dijelovi ekonomskih analiza sažeti su unutar predložene strukture financijskog planiranja, koja se temelji na raspodjeli svih tokova novca u vremenu (unutar projektnog razdoblja) uz iskaz svih novčanih izdataka i dobiti kroz "sadašnju vrijednost novca". Metodologija je prikazana na primjeru te je dana usporedba s dosadašnjom praksom