Primjeri podzemnih građevina u Austriji - Leitner, Andreas, inženjer građevinarstva (Array, 2009)
Sažetak: Prikazani su primjeri izgradnje triju podzemnih građevina u Austriji: Garaže Mönchsberg i gradske željeznice u Salzburgu te podzemne željeznice u Beču. Za obadvije građevine u Salzburgu opisani su problemi projektiranja i izvedbe te održavanja. Dani su i podaci o fazama gradnje te troškovi izgradnje i održavanja. Opisana je i gradnja dionice U2/2 podzemne željeznice u Beču s posebnim osvrtom na rješavanje vlasničkih prava. Prikazana je tehnologija proboja tunela u dva smjera