Razlike u procjeni pouzdanosti uobičajenih i iznimnih konstrukcija - Androić, Boris; Dujmović, Darko, inženjer građevinarstva; Lukačević, Ivan (2009)
Sažetak: Prikazana je i obrazložena podjela na uobičajene i iznimne konstrukcije sa stajališta razlikovanja pouzdanosti. Zbog činjenice da kod procjene pouzdanosti iznimnih konstrukcija nema dovoljno iskustva i za njih ne vrijede važeće norme detaljnije su u razmatranju obuhvaćene neke kategorije takvih konstrukcija. Na temelju razlikovanja pouzdanosti uobičajenih i iznimnih konstrukcija, provedena je analiza tih dviju kategorija konstrukcija razmatranih na razini parcijalnih koeficijenata
Bibliografija: 12 jed
Summary ; resume ; rezjume ; Zusammenfassung
Keywords: Građevinske konstrukcije -- Procjena pouzdanosti