Social welfare and restorative justice - Fox, Darrell (Array, 2009)
Sažetak: Rad istražuje povezanost između socijalnog rada i restorativne pravde. Nakon kratkog opisa socijalnog rada, restorativne pravde i obiteljske grupne konferencije, razmatraju se komplementarne teorije i praktična primjena ovih koncepata, uz poseban kritički osvrt na implikacije i prilike koje se otvaraju stručnjacima i znanstvenicima u području socijalnog rada