Poetski interesi učenika razredne nastave - Grahovac-Pražić, Vesna; Mesić, Damir (2009)
U radu se govori o interesima učenika razredne nastave za lirsku pjesmu. Polazi se od značajki lirske pjesme i njenoga položaja u nastavi te postojećih istraživanja u metodičkoj literaturi. Istraživanje je provedeno u osnovnoj školi u Gospiću, u Ličko-senjskoj županiji, na odabranom uzorku učenika razredne nastave. Dobiveni rezultati prikazani su i analizirani u radu.
Skup "60 godina obrazovanja učitelja i 30 godina odgajateljskog studija u Puli", Pula, 27.03. 2009.
Bibliografske bilješke uz tekst ; bibliografija: 8 jed.
Summary ; riassunto
Keywords: Razredna nastava -- Pjesništvo