Najbolje knjige portal za knjigoljupce (Zagreb : Najboljeknjige.com, 2010)
Web-stranice s novostima o knjigama, piscima i izdavaštvu.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 10.8.2010. ; zadnji opis prema verziji dana: 7.10.2019.)
Keywords: Nakladništvo -- Hrvatska -- 2000.-2010.