Osvrt na prozodijski sustav moliškohrvatskoga govora - Sammartino, Antonio (Array, 2009)
U članku autor pobliže analizira neke dijelove prozodijskoga sustava moliškohrvatskoga jezika – klitike, imenice muškoga i imenice ženskoga roda. Jezični su primjeri uzeti iz mundimitarskoga govora. Rad je temeljen na "Gramatici moliškohrvatskoga jezika", istoga autora