Primjena HACCP sustava u proizvodnji UHT steriliziranog mlijeka - Jeličić, Irena, biotehnolog; Božanić, Rajka; Krčmar, Nevenka, inženjerka prehrambene tehnologije (2009)
Odredba Zakona o hrani (NN 46/07) prema kojoj su svi subjekti u poslovanju s hranom, osim na razini primarne proizvodnje, dužni uspostaviti sustav upravljanja sigurnošću hrane koji se temelji na principima HACCP sustava stupila je na snagu 1. siječnja 2009. godine. U skladu s time i proizvođači mliječnih proizvoda do tog datuma bili su dužni uspostaviti i implementirati u svoje proizvodne pogone HACCP sustav
Bibliografija: 17 jed
Summary
Keywords: Mlijeko