Reakcija bijele djeteline (Trifolium repens L.) na gnojidbu dušikom i pašno opterećenje u poluprirodnom travnjaku - Bošnjak, Krešimir; Leto, Josip; Perčulija, Goran; Vranić, Marina; Kutnjak, Hrvoje (2009)
Smanjenje pašnog opterećenja i primjena mineralnih gnojiva mjere su održanja ili povećanja bioraznolikosti poluprirodnih travnjaka. Promjene intenziteta proizvodnje mogu utjecati na populaciju bijele djeteline u sastavu pašnjaka. Cilj ovoga rada bio je utvrditi reakciju bijele djeteline u uvjetima primjene manjih količina dušika i smanjenja zaposjednutosti pregona
Bibliografija: 31 jed
Summary
Keywords: Bijela djetelina -- Gnojidba dušikom