Bibliografija Marka Marulića : 2008. - Jozić, Branko (Array, 2009)
Do sada su objavljene Bibliografije Marka Marulića: Prvi dio: Tiskana djela (1477- 1997) (priredili B. Jozić i B. Lučin), Književni krug Split, 1998; Treći dio: Radovi o Maruliću (1565-2000) (priredila N. Paro), Književni krug Split, 2003; te godišnje bibliografije 2001- 2007. u Colloquia Maruliana XI (2002), str. 571-587; XII (2003), str. 291-308; XIII (2004), str. 265-274; XIIII (2005), str. 337-348; XV (2006), str. 321-330, XVI (2007), str. 345- 353; XVII (2008), str. 321-328