Lichen mycota from the island of Krk (northern Adriatic Sea, Croatia) - Ozimec, Siniša (Array, 2009)
U radu se daje popis 137 svojti lišajeva zabilježenih za otok Krk, uključujući 18 vrsta zabilježenih po prvi puta. Popis je izrađen prema navodima iz literaturnih izvora i terenskih istraživanja provedenih 2001. i 2002. godine. Za svaku svojtu daju se podaci o nalazištu i podlozi. Učinjena je i usporedba sastava svojti između otoka Krka i otoka Raba