Vođenje i ustroj trupnih stožera njemačke kopnene vojske u Drugom svjetskom ratu - Werhas, Mario (Array, 2008)
Ustroj stožera je uvijek usko povezan s ustrojem cijele vojske i njenom borbenom vrijednošću. Njemački vojni stožeri su sinonim za učinkovit i krajnje profesionalan ustroj i rad stožera. U ovom je radu težište opisa i objašnjenja stavljeno na opće karakteristike vođenja i ustroja trupnih stožera. Kroz spomenuti opis vođenja i ustroja trupnih stožera dan je pregled glavnih postavki na temelju kojih su prije i tijekom Drugoga svjetskog rata funkcionirali trupni stožeri Njemačke kopnene vojske. Opisujući vođenje i ustroj trupnih stožera, dan je uvid u osnovne postavke njemačke filozofije vođenja rata. Autor je navodeći njemačku vojnu terminologiju želio razjasniti određene pojmove budući da je u našoj literaturi često nailazio na potpuno ili djelomično netočna objašnjenja pojedinih njemačkih vojnih termina