Rimski nalazi s lokaliteta Liskovac – Južna obilaznica Vinkovaca = Roman finds from the Liskovac/Vinkovci South beltway site - Ožanić Roguljić, Ivana (Array, 2009)
Prilikom izgradnje Južne obilaznice Vinkovaca – dionica 2, na području koje se naziva Liskovac otkriveno je rano rimsko i kasno srednjovjekovno naselje. U ovom radu se objavljuju rimskodobni nalazi iz 12 jama otkrivenih u zaštitnim istraživanjima 2003. godine. Riječ je pretežno o keramičkim nalazima druge polovine 1. st. i početka 2. st.