Razmatranja o Silvanovom kultu u Panoniji povodom nalaza žrtvenika u Vinkovcima = Observations on the cult of Silvanus in Pannonia in the light of the find of an altar in Vinkovci - Perinić, Ljubica (Array, 2009)
U radu se predstavlja zavjetni natpis posvećen Silvanu Domestiku. Spomenik je pronađen u Vinkovcima pri zaštitnim istraživanjima provedenima 2007. Nalaz se datira i stavlja u širi kontekst Silvanovog kulta provincije Panonije. Ovaj vid Silvana (Domesticus) bio je najpopularniji u Panoniji za razliku od, primjerice, susjedne provincije Dalmacije