Radni materijali EIZ-a : EIZ working papers (Ekonomski institut, 2007)
Časopis koji objavljuje s ciljem poticanja rasprave i kritičkih komentara u najkraćem se mogućem vremenu objavljuju rezultati istraživanja nastali na znanstveno-istraživačkim projektima ili u okviru drugih aktivnosti suradnika Instituta.