The effect of stress hormones on cerebral hemodynamics in patients with chronic posttraumatic stress disorder - Dikanović, Marinko (Array, 2009)
Cilj ovoga rada bio je utvrditi moguću povezanost između razine kateholamina, kortizola i promjena cerebralne hemodinamike u bolesnika s kroničnim posttraumatskim stresnim poremećajem (PTSP)