Parents' influence on the treatment of amblyopia in children - Karlica, Dobrila; Matijević, Svjetlana; Galetović, Davor; Znaor, Ljubo (2009)
Liječenje slabovidnosti u djece predstavlja velik problem koji treba što ranije dijagnosticirati i početi s liječenjem kako bi rezultati bili što bolji. U liječenju slabovidnosti suradnja s roditeljima je jedan od najvažnijih preduvjeta za njenu uspješnost
Bibliografija: 5 jed
Keywords: Slabovidnost -- Liječenje -- Djeca -- Roditelji