Potporna terapija neuroonkološkog bolesnika - Rimac, Milan (Array, 2009)
Potporno liječenje neuroonkološkog bolesnika od iznimnog je značenja u sveobuhvatnom zbrinjavanju osnovne tumorske bolesti. Veliki dio potpornog liječenja zajednički je svim pedijatrijskim onkološkim bolesnicima. Cilj je ovog preglednog rada ukratko prikazati zbrinjavanje ključnih stanja specifičnih za bolesnika s tumorom mozga. Ono obuhvaća terapiju akutnih i kroničnih posljedica lokalnog rasta tumora u središnjem živčanom sustavu i komplikacija osnovnog liječenja