Kasne posljedice liječenja malignih tumora u djetinjstvu - Jereb, Berta (Array, 2009)
Analizirali smo učestalost, prirodu i težinu kasnih posljedica liječenja malignih tumora u djetinjstvu kod svih bivših bolesnika u Sloveniji. Oko 50% zasad nema primjetnih oštećenja ni kasnih kompikacija, ali se očekuje da će se one kod daljnjeg praćenja još pojavljivati. Prikazana je klasifikacija kasnih posljedica komplikacija, nužno subjektivna