Točnost prilagodbe primarnih krunica u ovisnosti o leguri - Schaudig, Andreas (Array, 2009)
Rubovi primarnih krunica od kobalt-krom-molibden legura pokazuju veliku točnost prilagodbe kojuje moguće tehnički izvesti. Ona odgovara točnosti prilagodbe primarnih krunica izrađenih od zlatnihlegura. Pri opskrbi defektnog zubnog niza djelomičnim protezama retiniranim dvostrukim krunicama može se odstupiti od plemenitih legura, a da to ne rezultira manjkavostima