Krunice sastavljene sinteriranjem: Potpuno keramičke hightech krunice s fasetnim dijelom izrađene isključivo CAD/CAM postupkom - Schweiger, Josef (Array, 2009)
Autori su razvili postupak kod kojeg je prvi put moguće jezgre i fasetne dijelove za potpuno keramičke krunice izrađivati pomoću računala te ih kasnije spajati postupkom sinteriranja. Osobito razvoj na području oksidnih otpornih keramika u kombinaciji s novim, visoko estetskim staklokeramikama u blokićima prilagođenim za CAD/CAM tehniku stvara preduvjete da se u budućnosti izrađuju povoljni, stabilni i estetski fiksni protetski radovi.