Vremenski neograničena konzervacija kondicioniranih keramičkih ploha - Hoffmann, Andreas, stomatolog (Array, 2009)
Lijepljenjem se sastavni dijelovi povezuju ljepilom kompatibilnim s materijalima tih dijelova. Velika adhezija se pri tom postiže samo ako su površine radnog dijela i ljepila u tijesnom dodiru. Za to se između ljepila i radnog dijela ne smiju nalaziti nikakve strane tvari, površine na koje dolazi ljepilo moraju biti čiste, bez masnoća i prašine. Autor u prilogu predstavlja novi proizvod, C-Link, koji nanesen na površinu omogućuje vremenski neograničenu konzervaciju kondicioniranih keramičkih ploha. Time se osjetljiv sloj silana zaštićuje i time osigurava svezivanje restauracije. Ovim postupkom pripremni radovi za adhezivno pričvršćivanje keramičkih dijelova, jetkanje s fluorovodičnom kiselinom i silanizacija, mogu biti premješteni u laboratorij