Preciznost u metalokeramici : I. dio - Massironi, Domenico (Array, 2009)
U članku je opisana ispravna izrada odljeva od supertvrde sadre, koji služi kao radni odljev pri izradi metalokeramičkih opskrba, čija izrada će također biti iscrpno obrađena