Retencija totalne proteze : poboljšanje uslijed korištenja svih čimbenika retencije? - Zitzmann, Nicola Ursula (Array, 2009)
Usprkos etabliranju implantoloških terapijskih koncepata kod mnogih bezubih pacijenata i danas još uvijek postoji potreba za opskrbom totalnim protezama. One ipak često, upravo kod uznapredovale resorpcije alveolarnog nastavka, imaju nedovoljnu retenciju. Prilog opisuje, kako se može poboljšati retencija totalnih proteza uz optimalno korištenje fizikalnih i fizioloških čimbenika i uzimajući u obzir i čimbenike okluzije