Intraoralno uzimanje digitalnog "otiska" : logičan početak CAD/CAM proizvodnog lanca - Güth, Jan-Frederik (Array, 2009)
Konvencionalno uzimanje preciznog otiska pomoću silikona ili polietera predstavlja slabu točku na početku dosadašnjeg CAD/CAM proizvodnog lanca. Zahvaljujući intraoralnom uzimanju digitalnog "otiska" postoji mogućnost učinkovitog izbjegavanja pogrešaka već na početku rada. Ta tehnologija nudi nove mogućnosti suradnje između stomatologa, zubnog tehničara i centra za proizvodnju