Regenerativna terapija periimplantatnih koštanih defekata : prikaz slučaja - Lutz, Rainer (Array, 2009)
Periimplantitis i njegovo liječenje igra sve veću ulogu s obzirom na rastući broj usađenih implantata. Uspješna terapija periimplantitisa uključuje kombinirano liječenje upale oko implantata, dekontaminaciju površine implantata, regeneraciju defekata oko implantata te reoseointegraciju prethodno kontaminirane površine