Postsocijalističke ekonomske elite i poduzetništvo : prilog analizi tipologije poduzetnika - Čengić, Drago (Array, 2009)
Kako u ekonomskoj i sociološkoj literaturi ne postoje općeprihvaćene tipologije poduzetnika, svrha je ovoga rada prikazati novije, međunarodno relevantne tipologije poduzetnika i postaviti nužne metodsko-metodološke temelje za novu tipologiju hrvatskih poduzetnika