Current problems of social culture and ethnology in Slovakia - Škovierova, Zita (Array, 2009)
Ovaj se članak bavi pojedinim problemima društvenih odnosa u ruralnim zajednicama u Slovačkoj na prijelazu iz 20. u 21. stoljeće, koji su postali predmetom etnoloških istraživanja