Actual and future perspectives of isothermal NSC-engines - Servis, Wilhelm (Array, 2009)
Ova tema i na njoj osnovani NSC-koncept nedavno su bili opširno znanstveno istraživani od prvog autora (Dissertacija [1]). Oba autora su o tome znanstvenom istraživanju već više puta izvještavali i u novije vrijeme u [5], [6] i [12]. Rezultati tih istraživanja pokazuju da novi izotermalni NSCmotori već sada jesu i da će, kroz njihov razvoj, biti sve više pogodni za primjenu na svima područjima uporabe aktualnih toplinskih motora. Ovaj rad daje pregled rezultata ovog istraživanja dobivenih u posljednje vrijeme i informira o aktualno uočenim i o budućim, mogućim perspektivama primjene izotermalnih NSC-motora