[Sjedeći ženski akt] - Šohaj, Slavko (1993)
Sjedeći ženski akt prikazan je kao silueta s pogledom uperenim prema promatraču.
Signature nema; desno dolje na crtežu penkalom : 1993.
Naslov daje katalogizator.
Keywords: Flomasteri