Kemijski rad Gustava Fleischera - Paušek-Baždar, Snježana (Array, 2007)
Gustav Fleischer (1856.–1913.) imao je veoma važnu ulogu u razvitku hrvatske kemije u drugoj polovici 19. i početkom 20. stoljeća