[Kompozicija u narančastom] - Šohaj, Slavko (1980)
Na žutoj podlozi su mrlje crne i smeđe boje različitih oblika i ekpresivnog duktusa. Tako nastala kompozicija malog formata uokvirena je linijama, kistom grubo nanesene narančaste boje.