Razvoj modela za samoocjenu u malim poslovnim sustavima prije pokretanja 6σ metodologije - Kondić, Živko (Array, 2009)
Članak prikazuje model za orijentaciju i samoocjenu sposobnosti malih proizvodnih sustava prije donošenja odluke o implementaciji 6σ metodologije. Model je razvijen tijekom realizacije projekta [1], a u svezi prilagodbe navedene metodologije malim organizacijama te pri njegovoj validaciji u konkretnim procesima. Na prilagodljiv način model pomaže najvišoj upravi u sagledavanju trenutne razine sposobnosti njenih procesa i poslovnog sustava, te osiguranju vjerodostojnih činjenica za donošenje odluke