Identifikacija ustaljenih stanja istosmjernog uzlaznog pretvarača - Pelin, Denis (Array, 2009)
Za odabrani pulsno-širinski upravljan uzlazni istosmjerni pretvarač u diskontinuiranom načinu rada identificirana su ustaljena stanja simulacijom. Identifikacija karakterističnih ustaljenih stanja provedena je u vremenskom području s pomoću valnih oblika varijabli stanja, trajektorija varijabli stanja u faznoj ravnini, Poincaréovih slika i bifurkacijskih dijagrama, kao i u frekvencijskom području s pomoću prikaza rezultata harmonijske analize