Analysis and ranking of factors impacting application of the 6σ-methodology in small production organizations using the prior factor ranking method - Kondić, Živko (Array, 2009)
Metodom apriornog rangiranja faktora izvršeno je rangiranje faktora koji najviše utječu na neprimjenu 6σ metodologije u malim proizvodnim organizacijama. Na taj se način došlo do faktora koji imaju dominantan utjecaj s ciljem poduzimanja mjera smanjivanja njihovog utjecaja