Survey on customer power supply interruption costs and calculation of expected customer damages - Šljivac, Damir; Šimić, Zdenko; Stojkov, Marinko (2009)
Anketa o troškovima prekida opskrbe električnom energijom potrošača i proračun očekivanih šteta potrošača
Bibliografija: 11 jed
Sažetak
Keywords: Opskrba električnom energijom -- Troškovi prekida opskrbe potrošača -- Analiza pouzdanosti