Fizikalno kemijske karakteristike pjenušavoga vina cv. Pinot sivi proizvedenoga sekundarnom alkoholnom fermentacijom u boci - Zdunić, Goran (Array, 2009)
U ovome radu prikazane su osnovne vinogradarske i enološke karakteristike cv. Pinot sivi iz vinogorja Imotski. Proces proizvodnje pjenušavoga vina proveden je prema konvencionalnoj metodi sekundarne alkoholne fermentacije u boci.