Klijanje sjemena crvene djeteline (cv. Viola) u zavisnosti o pH vrijednosti vodene otopine i starosti sjemena - Bukvić, Gordana; Grljušić, Sonja; Josipović, Ana; Greger, Željka; Marijanović, Marija; Bilušić, Ljubica (2009)
Utjecaj različitih pH vrijednosti vodene otopine (4, 5, 6 i 7) na energiju klijanja, klijanje, dužinu korijena, hipokotila i ukupnu dužinu klijanaca crvene djeteline istraživan je kod kultivara Viola skladištenoga 3 i 5 godina
Bibliografija: 35 jed.
Summary
Keywords: Crvena djetelina -- Kultivari -- Klijanje -- Klijavost sjemena -- Starost sjemena -- pH-vrijednost