Computer model for organic fertilizer evaluation - Lončarić, Zdenko, agronom (Array, 2009)
Cilj je ovoga rada prikaz osnovne strukture modela za determinaciju indeksa ocjenjivanja kvalitete organskih gnojiva i supstrata