Computer model for organic fertilizer evaluation - Lončarić, Zdenko, agronom; Vukobratović, Marija; Ragályi, Péter; Filep, Tibor; Popović, Brigita; Karalić, Krunoslav; Vukobratović, Želimir (2009)
Cilj je ovoga rada prikaz osnovne strukture modela za determinaciju indeksa ocjenjivanja kvalitete organskih gnojiva i supstrata
Bibliografija: 16 jed.
Keywords: Organska gnojiva -- Kvaliteta komposta -- Fertilizacijski indeks -- Ekološki indeks -- Indeks supstrata