Preliminary investigations on relationship between polymorphism at cast locus and the quality of pork - Đurkin, Ivona (Array, 2009)
Istraživanje je provedeno na 29 križanaca velikog jorkšira i njemačkog landrasa nasumično odabranih na liniji klanja u cilju utvrđivanja veze između polimorfizama na kalpastatin genu (CAST) i svojstava kvalitete mesa